Samenwerken

Wil je graag samenwerken met HondenWiki? Daar staan we altijd voor open!

HondenWiki is een website waar potentiële klanten informatieve reviews en uitgebreide adviezen lezen voor ze een aankoop doen. De site krijgt dan ook meer dan tienduizend bezoekers per maand en dit aantal stijgt stug door.

Samenwerking Opties

Banner in de zijkant

Uw bedrijf kan in onze sidebar van de site een advertentie-banner plek kopen. Afhankelijk van onze afspraken kunnen deze op specifieke artikelen worden getoond, of aan alle bezoekers. Deze plekken kosten een maandelijks bedrag, er kan van te voren worden afgesproken voor hoe lang de banner geplaatst wordt.

Gesponsord artikel

We kunnen een gesponsord artikel schrijven voor onze lezers. We willen altijd compleet transparent zijn naar onze lezers, dus dat het een gesponsord artikel is wordt dan ook meteen aan het begin duidelijk gemaakt.

Product review

Mocht een gesponsord artikel een product review betreffen dan noemen we naast de goede kanten ook altijd de wat mindere punten van een product. Dat onze lezers een goed beeld van het product krijgen heeft de hoogste prioriteit.

Neem contact op

Als je interesse hebt in samenwerken met ons merk vul dan het onderstaande formulier in. We beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk.