De Beste Hondenbench met Ingebouwde Kast

4.7
(16)

Laatste update op februari 18, 2021 door Hondenwiki

Als je een hondenbench met ingebouwde kast zoekt is het helaas lastig zoeken in Nederland. Er lijken niet veel opties te zijn.

Toch hebben wij een goede keus gevonden: de Fido Studio Hondenbench van Omlet.

Omlet heeft namelijk een compleet te personaliseren hondenbench uitgebracht. Inclusief kast.

We reviewen de Fido Studio bench in dit artikel, en vertellen je waarom deze bench de beste hondenbench met kast in Nederland is.

De Fido Studio Hondenbench Inclusief Kast

Afbeelding van de Fido Studio Hondenbench inclusief kast
De Fido Hondenbench inclusief tafel en kast

De Fido Studio Hondenbench is geen gewone bench.

Zo is de bench ten eerste niet verkrijgbaar bij andere webshops dan Omlet.nl. Omdat Omlet de bench zelf maakt verkopen ze hem niet via sites zoals Bol.com of DierenwinkelXL.nl.

Dat zorgt ervoor dat de luxe bench enkel te koop is bij Omlet.nl voor 110,- tot 291,- euro. Helaas rekent het bedrijf ook vrij hoge verzendkosten naar Nederland.

Omlet heeft ons ook een handige kortingscode gegeven om met onze lezers te delen: gebruik de code ‘hondenwiki’ bij het afrekenen voor 10% korting!

Specificaties

Zoals je net al zag loopt de prijs van de Fido Studio van 110,- tot 291,- euro. Maar waarom dat grote verschil? Dat zie je al in de specificaties:

 • Materiaal: Metaal en hout
 • Geschikt voor in de auto: Nee
 • Mogelijke uitbreidingen: 9
 • Formaat: 24 inch of 36 inch
 • Afmetingen: 125 (L) x 61 (B) x 73 (H) cm. (grote variant)
 • Opvouwbaar: Nee

Het grote prijsverschil zit hem in de mogelijke extra’s: je kan tot wel 9 uitbreidingen van de bench kiezen. De belangrijkste kort op een rij: een garderobe (kast), lade, bed, spiegel, plank, kledingrail, en een extra mand.

Door al deze extra’s kan de prijs van je bench dus flink uiteen lopen. Maar mocht je ze allemaal kiezen dan heb je zeker de meest luxe hondenbench met kast die in Nederland te koop is binnen.

Het is dan ook niet voor niets dat de Fido op nummer 1 staat in onze Top 5 Meest Luxe Hondenbenches.

Afbeelding van twee formaten Studio hondenbench met kast: 24 en 36 inch
De kastjes van de Fido, formaten 36″ en 24″

Zoals boven te zien kun je de Fido in twee formaten kopen: 36 inch en 24 inch. Dit verandert ook de grootte van het kastje.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om wel of niet een extra plankje in de kast in te laten bouwen. Als je de kast gaat gebruiken om kleren op te hangen is het niet aan te raden het plankje in te bouwen.

Als je vooral wat spulletje wil opbergen is het natuurlijk juist wel handig de kast met het plankje te splitsen. Zo heb je meer ruimte voor je spullen.

Bedenk je vooral dat de Fido echt voor in de woonkamer is. Een onderdeel van je meubilair. Zo kun je de bench niet zomaar even opvouwen, zoals bij veel andere benches.

Daartegenover staat dat de Fido veel beter in de woonkamer past dan welke andere hondenbench dan ook. Je kan de bench tegelijk ook als opbergkastje en tafel gebruiken.

Omdat je de Fido ook nog in twee kleuren kan uitzoeken (wit en beige), is deze ook makkelijker in de stijl van je huis te integreren.

Let wel op: een nadeel van de Fido is dat deze geschikt is voor honden tot en met 32 kilogram. Als je dus een hond hebt die zwaarder is kun je de Fido beter niet kopen.

Afbeelding van de Studio Fido hondenbench met kast

Als je echter een luxe hondenbench zoekt voor een hond die 32 of minder kilogram weegt is de Fido Studio Hondenbench wat ons betreft de ideale koop.

Je kan de bench compleet personaliseren, op kleur, formaat, en accessoires. Daarnaast heeft de bench een mooi design wat in de meeste woonkamers niet misstaat.

Conclusie: Is de Fido Studio Hondenbench met Kast het kopen waard?

Pluspunten
 • Luxe Hondenbench met kast
 • Compleet te personaliseren
 • Sterk materiaal
 • Mooi design voor in de woonkamer
Minpunten
 • Niet geschikt voor honden zwaarder dan 32 kilogram
 • Hoge verzendkosten naar Nederland

Als je een luxe hondenbench met kast zoekt voor in huis is de Fido Studio Bench een hele aantrekkelijke optie. Je kan de bench compleet naar wens personaliseren. Daarnaast doet de bench ook dienst als opbergkastje en tafeltje. We raden de Fido Studio Hondenbench dan ook absoluut aan zolang je hond minder dan 32 kilogram weegt.

Mocht je de Fido kopen vergeet dan niet de kortingscode ‘hondenwiki‘ te gebruiken bij het afrekenen voor 10% korting!

Beschikbaarheid Fido Studio Hondenbench:

De Fido Studio Hondenbench is alleen bij Omlet.nl te koop voor 110,- tot 290,- euro

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen met een keuze te maken voor jouw ideale hondenbench. Mocht je nog twijfelen laat dan een bericht achter in de comments. We helpen je graag.

Verder lezen:

Hoe nuttig was deze post?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen: 16

Er is nog niet gestemd, wees de eerste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *