Top 5: Goedkoopste Shops voor een Hondenbuggy

5
(2)

Laatste update op maart 3, 2023 door Hondenwiki

Wie een hondenbuggy zoekt op internet krijgt best veel shops voor de kiezen, maar wat is nu de beste en goedkoopste webshop om van te bestellen?

Om je zoektocht makkelijker te maken zetten we de Top 5 beste en goedkoopste internet shops voor hondenbuggy’s op dit moment.

De lijst is samengesteld op basis van 4 kenmerken: prijs, aanbod, levertijd en betrouwbaarheid. Zo kun je precies uitzoeken wat voor jou belangrijk is als je een buggy wil bestellen.

PLAN - PRICE

Description

Witjeszerzenhuis.com heeft met zijn koopjeshoek en constante deals vaak de beste prijs. Let wel op dat ze een vrij klein assortiment enkel Topmast buggy's hebben.

2. Goedkoopst (Topmast)

De beste webshop voor hondenbuggy's in Nederland is zeker Bol.com. De webshop heeft een hondenbuggy assortiment wat 4x zo groot is als elke andere winkel. Ook qua prijs doet de winkel niet onder voor zijn concurrenten.

1. Beste Overal

Voor Innopet hondenbuggy's kun je het best bij Petsonline.nl zijn. Ze hebben daar zelfs Innopet buggy's die bijvoorbeeld bij Bol.com niet meer worden verkocht.

3. Goedkoopst (Innopet)

Top 5: Goedkoopste en Beste Shops voor een Hondenbuggy

De 5 webshops zijn op 4 kenmerken uitgekozen om tot een complete lijst te komen:

  • Prijs: Dit spreekt voor zicht, welke webshop heeft de laagste prijzen en beste korting-deals.
  • Aanbod: Hier scoren we het aanbod van elke shop, hebben ze een groot assortiment met verschillende hondenbuggy’s?
  • Levertijd: Duurt het meestal erg lang (3+ dagen) voor een buggy wordt bezorgd of juist erg kort (1-2 dagen).
  • Betrouwbaarheid: Heeft de webshop een goede reputatie, en zijn klanten tevreden?

Nu we de vier criteria weten kunnen we kijken naar de 5 beste en goedkoopste shops in Nederland voor een hondenbuggy.

Alle links die je in dit artikel ziet zijn voorgesorteerd om enkel de hondenbuggy’s van die webshop te laten zien. Wel zo makkelijk.

Plek 1: Bol.com, de Goedkoopste Shop voor een Hondenbuggy

Afbeelding van het logo van Bol.com de goedkoopste shop voor een hondenbuggy

Bol.com is verreweg de grootste webshops in Nederland. Zo ook voor hondenbuggy’s. Het is dan ook niet heel verassend dat de populaire webshop op plek 1 staat. Maar hoe zit het dan precies met de 4 belangrijkste kenmerken?

Prijs

Je ziet dat in Nederland de webshops vrij goed op elkaar afgestemd zijn qua hondenbuggy prijzen. De meeste shops houden de standaard prijs voor een specifieke buggy aan.

Zo heb je bijvoorbeeld de Innopet All terrain die eigenlijk bij elke webshop wel 115,- euro kost.

Ook de Innopet Hercules is een mooi voorbeeld. Een grote en vrij dure buggy van precies 425,- euro in elke winkel.

Ook Bol houdt deze prijzen aan, maar het voordeel van Bol.com is wel dat er vaak acties zijn. Zo is er elk seizoen wel een grote sale (lente, zomer, etc.).

Vandaar een prima score voor Bol, je kan best vaak een korting van 20 – 30% vinden. Zoals bijvoorbeeld op de Cabino Hondenbuggy op het moment van schrijven!

Bol is zonder twijfel een van de goedkoopste shops voor een hondenbuggy in Nederland, zeker als je een kortingsactie weet te vinden.

Eindcijfer: 4/5

Aanbod

Afbeelding van het assortiment bij Bol met verschillende hondenbuggy merken
Een deel van het aanbod bij Bol

Bol heeft door zijn grootte natuurlijk een flink voordeel op dit punt. De webshop kan gebruik maken van de enorme pakhuizen en infrastructuur die het bedrijf in Nederland heeft opgezet. Daardoor heeft Bol een veel groter assortiment dan de andere webshops.

Dit kom ook doordat Bol onder-verkopers gebruikt: kleine winkels die via Bol hun buggy’s verkopen. Hierdoor is het aanbod nog verder gegroeid.

Aantal producten in de hondenbuggy categorie: 119

Dit is verreweg het grootste hondenbuggy aanbod wat je gaat vinden in Nederland. Grote kans dat als je een specifieke buggy bij een webshop niet kan vinden, deze wel bij Bol in het assortiment zit.

Eindcijfer: 5/5

Levertijd

Bol heeft een prima beleid met bezorgen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de inmiddels vrij gewoon geworden “voor 15:00 besteld, morgen in huis”.

Helaas kunnen levertijden wel wat langer zijn als je een product bij een onder-verkoper gebruikt die het product eerst nog moet inkopen. De meeste hondenbuggy’s worden echter binnen 1 of 2 dagen geleverd.

Eindcijfer: 4/5

Betrouwbaarheid

Bol krijgt meestal prima reviews van klanten. Daarnaast is het de grootste webshop in Nederland dus je weet dat je in ieder geval niet wordt opgelicht.

Trustpilot.nl review score voor Bol: 3.7 / 5

Wel zie je af en toe ook wat negatieve reviews over producten die niet op tijd worden geleverd. Zelf heb ik dit ook wel eens gehad, maar gelukkig zijn dit uitzonderingen en wordt er vrijwel altijd goed en op tijd geleverd.

Eindcijfer: 4/5

Conclusie Bol.com

Bol is niet voor niet de grootste webshop in Nederland. Ze hebben het grootste assortiment, kortingsacties, een goed bezorg-beleid en zijn een van de betrouwbaarste webshops. Een terechte eerste keus dus.

Plek 2: Petsonline.nl

Op plek twee staat Petsonline.nl. Deze webshop is speciaal voor dieren gemaakt, met een focus op honden, katten en puppy’s.

Prijs

Net zoals Bol hanteert Petsonline ook het standaard prijsbeleid voor hondenbuggy’s. Ook hier zie je dus veelal dezelfde prijzen als bij andere webshops.

Echter ook Petsonline heeft wel vaker kortingsacties, en codes om te gebruiken. Hou de site dus goed in de gaten voor een flinke korting, soms tot wel 30 of 40%. Zeker voor een hondenbuggy gaat dat om grote bedragen!

Verder zijn verzendkosten bij Petsonline vanaf 49 euro gratis. Omdat buggy’s al snel meer kosten heeft vrijwel elke buggy dus geen verzendkosten. Een leuke bonus.

Een prima score dus voor de prijzen op Petsonline.

Eindcijfer: 4/5

Aanbod

Petsonline heeft een wat minder groot assortiment dan Bol: namelijk enkel Innopet hondenbuggy’s. Gelukkig is Innopet dan wel weer zo’n groot merk dat er alsnog vrij veel keus is.

Aantal producten in de hondenbuggy categorie: 26

Zeker als je een Innopet buggy zoekt is Petsonline dus een goede keus. Buggy’s zoals de Hercules die nu niet meer op Bol verkrijgbaar is kun je nog wel gewoon bij Petsonline aanschaffen.

Als je graag een Innopet buggy wil kopen lees dan ons artikel over de Beste Innopet Hondenbuggy’s door. Hierin lopen we de beste Innopet buggy’s allemaal langs.

Eindcijfer: 3/5

Levertijd

De gemiddelde levertijd bij Petsonline

Verzendtijd bij Petsonline is standaard 2-5 werkdagen. In de praktijk zie je vaak dat dat 2 is, maar het kan dus langer duren. Vandaar een vrij gemiddelde score.

Eindcijfer: 3.5 / 5

Betrouwbaarheid

Petsonline krijgt goede klantreviews van haar gebruikers. Goede service, levertijd en communicatie worden in veel reviews onderstreept.

KiyOh reviewscore voor Petsonline: 9/10

Eindcijfer: 4.5 / 5

Conclusie Petsonline.nl

Petsonline heeft een prima prijsbeleid met mooie kortingsacties, Innopet assortiment, gemiddelde levertijd, en goede klant-ervaringen. Als je een Innopet hondenbuggy wil kopen is Petsonline de beste keus voor jou. Als je toch liever meer keus wil kun je beter een van de andere shops kiezen.

Plek 3: Witjesverzendhuis.com

De mooie derde plek gaat naar Witjesverzendhuis. Deze webshop heeft producten voor vrijwel elk dier, en een speciaal assortiment voor hondenbuggy’s.

Prijs

Dat Witjesverzendhuis zo hoog op de lijs staat heeft het te danken aan de lage prijzen. Ook Witjes heeft op het eerste gezicht vrij veel standaardprijzen voor buggy’s. Echter zie je wel vaker dat buggy’s afgeprijsd zijn voor zo’n 20-30%.

Afbeelding van de Koopjeshoes van Witjes shop met de goedkoopste producten: je ziet een Karlie Hondenbuggy
De afgeprijsde Doggy Liner

Ook zijn de verzendkosten vaak gratis voor hondenbuggy’s. Een leuk extraatje dus.

Witjesverzendhuis is een van de goedkore shops om een hondenbuggy te kopen dankzij de kortingen, koopjeshoek en gratis verzendkosten.

Eindcijfer: 5/5

Aanbod

Witjes heeft twee merken voor hondenbuggy’s in het assortiment: Topmast en Starline.

Afbeelding van hett Witjes hondenbuggy aanbod met de goedkoopste prijzen in een shop in Nederland:
€ 0,00 - € 99,99 (23)
€ 100,00 - € 199,99 (6)
€ 300,00 en hoger (4)
De kenmerken van het Witjes assortiment

Aantal producten in de hondenbuggy categorie: 33

Dit is niet erg veel. Ondanks dat Witjes het erg goed doet op prijs, zijn ze zeker minder qua assortiment tenzij je graag een Topmast hondenbuggy wil kopen.

Mocht je een Topmast hondenbuggy willen, lees dan onze Top 3 Topmast Hondenbuggy’s door.

Eindcijfer: 3/5

Levertijd

Bij Witjes worden hondenbuggy’s binnen 1-2 werkdagen geleverd, dit is bovengemiddeld snel onder de kleinere webshops. Een prima score dus voor dit onderdeel.

Eindcijfer: 4/5

Betrouwbaarheid

Ook Witjesverzendhuis krijgt prima scores van gebruikers. Snelle bezorging en een 30 dagen niet goed, geld terug beleid zorgen hier wel voor.

Trustpilot.nl review score voor Witjes: 3.9 / 5

Eindcijfer: 4/5

Conclusie Witjesverzendhuis.com

Als je een Topmast hondenbuggy zoekt dan is Witjes een erg goede keus, ze zijn een van de goedkoopste shops in Nederland. Als je echter een groter assortiment zoekt kun je beter een van de andere webshops op deze lijst kiezen.

Plek 4: Huisdierenbazaar.nl

Huisdierenbazaar.nl staat op plek vier. Dit is een webshop voor vrijwel elk huisdier: honden, katten, knaagdieren, vissen, en vogels. Ook zij hebben een categorie speciaal voor hondenbuggy’s.

Prijs

Huisdierenbazaar heeft niet erg veel acties en hanteert verder dezelfde standaardprijs als de andere webshops. Wel wordt vrijwel elke buggy gratis verzonden. Dit scheelt weer in de prijs.

Gratis verzending bij Huisdierenbazaar.nl

Het ontbreken van de grotere kortingsacties duwt de score voor prijs omlaag.

Eindcijfer: 3/5

Aanbod

Huisdierenbazaar heeft niet slechts 1 merk in het assortiment. Zo zie je buggy’s van de merken Innopet, Trixie, Ibiyaya en Beeztees. Het grootste deel van het aanbod is wel van Innopet, hetzelfde dus als bij Petsonline.nl.

Aantal producten in de hondenbuggy categorie: 31

Eindcijfer: 3/5

Levertijd

Door de week wordt de buggy dezelfde dag nog verzonden als je voor 17:30 besteld. Er wordt echter geen belofte gedaan wanneer de buggy aan zal komen. In de praktijk zal dit meestal 2 of meer dagen worden.

Eindcijfer: 4/5

Betrouwbaarheid

Ook Huisdierenbazaar krijgt goede klant-reviews. Hier en daar zie je in de reviews wel sprake zijn van een foutje zoals het verkeerde product meeleveren of iets dat te laat is aangekomen.

De webshop probeert dit dan echter meteen te herstellen, een betrouwbare webshop dus.

Eindcijfer: 5/5

Conclusie Huisdierenbazaar.nl

Huisdierenbazaar heeft een prima assortiment, erg goede reputatie en snel verzend-beleid. Helaas zijn de prijzen niet echt lager dan die van de competitie en vallen de kortingen wat tegen.

Plek 5: Fietskarretje.nl

Als laatste bespreken we Fietskarretje.nl. Zoals de naam doet vermoeden specialiseert deze webshop zich in fietskarren. Maar ze hebben ook hondenbuggy’s in het assortiment.

Prijs

Qua prijs doet Fietskarretje.nl helaas niet echt iets speciaals. We zien niet vaak kortingen of acties, en de webshop hanteert dezelfde standaard prijzen als de meeste andere shops.

Eindcijfer: 3/5

Aanbod

Fietskarretje.nl heeft een wat minder groot assortiment dan Bol, maar wie niet?

De merken die de shop verkoopt zijn Innopet, Piccolocane, Tog Fit en PetComfort. Vooral die eerste is het grootste deel van het aanbod, Innopet heeft namelijk erg veel varianten.

Aantal producten in de hondenbuggy categorie: 36

Eindcijfer: 4/5

Levertijd

Fietskarretje.nl heeft een erg goed verzendbeleid: als je voor 17:00 besteld is het de volgende dag in huis volgens de webshop.

Eindcijfer: 5/5

Betrouwbaarheid

De reviews van klanten zijn enig zins verdeeld voor fietskarretje:

KiyOh score voor Fietskarretje.nl: 9,7 / 10

Bij trustpilot zijn er minder gelukkige reviews te vinden: voornamelijk over het showroom gedeelte van de winkel. Dit heeft gelukkig niet veel met het online onderdeel te maken.

Eindcijfer: 3.5 / 5

Conclusie Fietskarretje.nl

Je hoeft het voor de prijs niet te halen bij Fietskarretje, maar ze hebben wel een erg goede levertijd en prima assortiment. Vandaar toch een plek in de top 5.

Conclusie: Wat is de goedkoopste shop voor een hondenbuggy?

We hebben in dit artikel de 5 beste en goedkoopste shops in Nederland voor een hondenbuggy naast elkaar gezet. De conclusie:

  • Als je een breed assortiment wil met seizoenskortingen kies dan voor Bol.com
  • Als je specifiek een Innopet buggy zoekt voor een scherpe prijs shop dan bij Petsonline.nl
  • Als je een Topmast hondenbuggy zoekt voor een lage prijs kijk dan bij Witjesverzendhuis.com

Mocht je tussen deze drie opties niet vinden wat je nodig hebt dan zijn huisdierenbazaar.nl en fietskarretje.nl ook prima opties. Echter vallen hier de prijzen en kortingen wat tegen.

Hoe nuttig was deze post?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd, wees de eerste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *