Affiliate links, waarom gebruiken we die?

Om HondenWiki draaiende te houden maken we vaak gebruik van affiliate links in onze reviews en artikelen. Maar wat zijn dat precies?

Wat is een affiliate link?

Als je op een affiliate link doorklikt naar een webshop en je koopt daar iets, dan krijgen wij een percentage van de aankoopprijs. Dit verandert verder voor jou de prijs niet, en is dus iets wat voor de rekening van de webshop komt.

Waarom hebben jullie affiliate links nodig?

Met de inkomsten van affiliate links betalen we de kosten van het online houden van deze website. Denk daarbij aan de serverkosten, het behouden van de domeinnaam en het SSL-certificaat om de site te beveiligen.

Daarnaast kopen we ook producten die we vervolgens weer kunnen reviewen. Hoewel onze hond er natuurlijk ook van mee geniet 🙂

Marketen jullie dan maar gewoon van alles om geld mee te verdienen?

Wees gerust dat de affiliate links ons oordeel niet aantasten. We raden alleen een product aan als we er ook echt achter staan. We doen eerst grondig onderzoek voor we een product in onze artikelen vermelden. Daarnaast zetten we altijd zowel de plus- als minpunten bij onze reviews. Zo krijg je een correct beeld van het product.

Kan ik voorkomen dat jullie die commissie krijgen bij mijn aankoop?

We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over deze affiliate links. Mocht je niet willen dat wij een commissie krijgen voor je aankoop dan kun je het product even zelf opzoeken zonder op een van onze links te klikken.

Hopelijk heeft deze pagina al je vragen beantwoord. Mocht je er nog meer hebben dan kun je altijd een bericht sturen via onze contact-pagina.