Wat is de beste Happy House Hondenmand?

0
(0)

Laatste update op juli 10, 2020 door

Als je een goed, maar vooral ook mooie hondenmand zoekt is Happy House een no-brainer.

Waar de meeste merken lelijke plastic manden verkopen heeft Happy House een breed assortiment met verschillende materialen en designs. Elk materiaal en design heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kiezen is dan ook niet makkelijk.

Daarom hebben we in dit artikel een keuzegids voor je opgesteld. We hebben de 3 beste hondenmanden van het merk uitgekozen, elk voor een ander soort gebruik.

Zo kies je makkelijk jouw ideale Happy House hondenmand uit.

PLAN - PRICE

Description

De Happy House Casual Living is de ideale keus als je een wat grotere en zachtere hondenmand zoekt. De mand is compleet van polyester gemaakt, goed gevuld, en heeft een mooi design. Lekker casual luieren voor je hond dus.

Mooiste design

De Happy House hondenmand met de beste prijs/kwaliteit combinatie is van riet.  Je krijgt voor een scherpe prijs een stevige mand met een mooi design en bijgeleverd kussen. Een verdiende eerste plek in de Top 3.

Beste Prijs/Kwaliteit

Als je een wat kleinere hond hebt is de Happy House ovaal ideaal. De ovalen mand is een kleinere versie van de Happy House Casual Living, waardoor de prijs flink naar beneden kon. Je krijgt dus een  luxe mand voor een lage prijs.

Goedkoopst

De Top 3 beste Happy House hondenmanden

Beste prijs/kwaliteit: Happy House Rieten Hondemand

Afbeelding van de Happy House rieten hondenmand

Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben we voor de Happy House Rieten Hondenmand gekozen.

De mand heeft een mooi design, is van sterk gevlochten riet, en er zit een lekker zacht kussentje bij.

Specificaties – Happy House Rieten Hondenmand

 • Formaat: S, M, L, XL, of XXL
 • Materiaal: Riet en polyester
 • Afmetingen: 80 (L) x 60 (B) x 22 (H) (Large formaat)
 • Gewicht hond: 15 tot 30 kilogram (Large formaat)

Mooie van de Happy House rieten hondenmand is dat het niet uitmaakt of je een grotere of kleinere hond hebt. De mand is namelijk in 5 formaten verkrijgbaar. Zo kun je precies de afmetingen kiezen die bij jouw hond en de plek waar je de mand neerzet passen.

Ook een fijne extra is het op maat gemaakte kussen dat wordt meegeleverd met de mand. De kleur van het kussentje (taupe) past ook nog eens goed bij het riet.

De prijs van de Happy House is best scherp, zeker als je een van de kleinere formaten koopt. Daarvoor krijg je dus toch een stevige en ook mooie mand, een erg goede prijs/kwaliteit verhouding dus.

Mocht je een rieten hondenmand willen lees dan onze Top 4 rieten hondenmanden eens door. Daar staat de Happy House op de tweede plek.

Conclusie – Happy House Rieten Hondenmand

Pluspunten
 • Scherpe prijs
 • In 5 formaten verkrijgbaar
 • Mooi design
 • Goede kwaliteit
Minpunten
 • Los kussen lastig te kopen

De Happy House hondenmand met de beste prijs/kwaliteit combinatie is van riet. Je krijgt voor een scherpe prijs een stevige mand met een mooi design en bijgeleverd kussen. Een verdiende eerste plek in de Top 3.

Meest Luxe: Happy House Casual Living

Afbeelding van de grijze Casual Living Happy House hondenmand

Voor de meest luxe mand zijn we bij de Happy House Casual Living uitgekomen.

De Casual Living doet zijn naam eer aan, je hond kan er heerlijk comfortabel in liggen. In tegenstelling tot de rieten mand is de Casual Living namelijk lekker zacht aan alle kanten.

Specificaties – Happy House Casual Living

 • Formaat: L
 • Materiaal: polyester
 • Afmetingen: 75 (L) x 95 (B) x 27 (H)

De Casual Living mand is, in tegenstelling van de rieten Happy House, volledig van polyester gemaakt. Dat maakt de mand aan alle kanten lekker zacht om in te liggen. Zo is de rand van de mand een comfortabele hoofdsteun voor je hond.

De mand is verder flink gevuld met fiber zodat hij zijn vorm beter behoudt. Daarnaast ligt dit lekkerder voor je hond.

Bij polyester of andere soort stoffen manden is het belangrijk dan de hoes wasbaar is. Anders gaan zo’n mand al snel stinken. Dat zit bij de Casual Living gelukkig wel goed: je kan de hoes van de mand halen en op 30 graden wassen in de wasmachine.

Afbeelding van de bruine Happy House Casual Living mand

Mocht je twijfelen over het grijze design dan is er ook de grijs-groene Happy House variant. Deze is afgezien van de kleur precies hetzelfde.

Als je een wat grotere en meer luxe hondenmand zoekt kies dan voor de Casual Living in plaats van de net besproken rieten hondenmand. Het extra comfort kost je ook wel een beetje meer, maar de prijs ligt niet veel hoger.

Conclusie – Happy House Casual Living

Pluspunten
 • Erg comfortabel
 • Groot formaat
 • Mooi design
 • In 2 kleuren verkrijgbaar
Minpunten
 • Iets duurder dan de Rieten Happy House

De Happy House Casual Living is de ideale keus als je een wat grotere en zachtere hondenmand zoekt. De mand is compleet van polyester gemaakt, goed gevuld, en heeft een mooi design. Lekker casual luieren voor je hond dus.

Laagste prijs: Happy House Ovaal

Afbeelding van de Happy House ovalen hondenmand

Als je een goedkopere mand zoekt kom je al snel bij de Happy House Ovaal uit.

Deze mand is eigenlijk het kleinere broertje van de net besproken Casual Living. Zo heb je een kleinere ovalen mand in plaats van een rechthoek, en dat zie je ook terug in de lage prijs.

Specificaties – Happy House Ovaal

 • Formaat: M
 • Materiaal: Polyester
 • Afmetingen: 75 (L) x 75 (B) x 21 (H)

Ook de ovalen Happy House is lekker zacht. De mand is volledig van polyester gemaakt en heeft ook een zachte fiber vulling. De vulling geeft je hond een lekker plek om te liggen, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de mand wel zijn vorm behoudt.

Aan de afmetingen zie je dat de Ovalen Happy House iets kleiner is dan zijn grote broers. Daardoor ligt de prijs echter ook lager. Dus als je hond in de ovalen versie past kun je die net zo goed kopen.

Mocht je twijfelen of je hond in de mand gaat passen lees dan ons artikel over tips voor de ideale maat hondenmand door. Dan weet je zeker of de mand past.

De groene variant van de Happy House Ovaal bij Bol.com

Ook de ovalen Happy House is in twee designs verkrijgbaar. Zo kun je kiezen welke mand het beste past bij de plek waar je hem gaat neerzetten.

Conclusie – Happy House Ovaal

Pluspunten
 • Lage prijs
 • Compact formaat
 • Zacht en comfortabel voor je hond
 • In 2 designs verkrijgbaar
Minpunten
 • Niet geschikt voor grote honden

Als je een wat kleinere hond hebt is de Happy House ovaal ideaal. De ovalen mand is een kleinere versie van de Happy House Casual Living, waardoor de prijs flink naar beneden kon. Je krijgt dus een comfortabele luxe mand voor een lagere prijs dan normaal.

Verder lezen:

Hoe nuttig was deze post?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd, wees de eerste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *